A la carte meny


Forrett

Forrett:

Blandet salat med grillet kylling og fetaost 1,2,6(H)

Tomat, agurk, rødløk, sherryvinaigrette og krutonger

Kr. 145,-

Vingers fiskesuppe 1,7,8,9,14

Sjømat, dagens fisk, grønnsaker og brønnkarse

Liten kr.  145,- / Stor kr. 225,-


Hovedrett

Pannestekt hyse 1,7,14

Asparges, blomkålpuré, stekte hvitløkspoteter og kremet kaperssaus

Kr.  385,-

Indrefilet av okse 1,2,6(H),10,14

Spinat, cherrytomater, minigulrøtter, Anna poteter og Riojasaus

Kr. 395,-

Vingers hamburger 1,2,6(H),12,14

Sprøstekt bacon og pommes frites

Kr. 295,-


Dessert

Jordbær- og champagnemousse 1,2,6(H),14

Kr. 105,-

Crème brûlée 1,2

Friske bær og karamellisert hvit sjokolade

Kr. 105,-

Ostefat Allergen: Spør servitøren

Dagens utvalg av ost

Kr. 135,-

Allergen: 1. Melk 2. Egg 3. Peanøtter 4. Nøtter 5. Soya 6. Gluten 7. Fisk 8. Skalldyr 9. Bløtdyr 10.Selleri 11. Sennep 12. Sesamfrø 13. Lupin
14. Sulfitt BY=Bygg, H=Hvete, HE=Havre, HN=Hasselnøtt, MA=Mandel, R=Rug, SP=Spelt, V=Valnøtt, P=Pistasjnøtt
Scroll to top