A la carte meny


Forrett

Rakfiskwrap 1,2,6(H),7,14

Rømme, syltet løk, gressløk, vårløk og lefse

Kr.  145,-

Akevittgravet laks 1,4(P),6(H, R),7,11,14

Dill, kapers, rugbrødchips og sennepssaus

Kr. 145,-

Spekeskinketallerken 14

Soltørket tomat, oliven og blandet salat

Kr. 145,-

 


Hovedrett

Pannestekt brosmefilet 1,6(H),7,14

Brokkolini, gulrot, mandelpoteter med dill og kremet proseccosaus

Kr.  365,-

Filet Mignon 1,2,6(H),7,10,14

Rosenkål, sautert sopp, kålrotpuré, gratinerte poteter og juleølsaus

Kr. 385,-

Juletallerken 1,6(H),10,11,14

Sprø svineribbe, hjemmelagede medisterkaker, julepølse, surkål, rødkål,

svisker, nyrørte tyttebær, kokte poteter og julesaus

Kr. 385,-

Pinnekjøtt av lam 1

Tilberedt på klassisk vis med kålrotstappe, kokte poteter og sjy

Kr. 395,- 2. gangsservering kr. 90,-

Vingers hamburger 1,2,6(H),12,14

Sprøstekt bacon og pommes frites

Kr. 275,-

--------------------

Vi serverer lutefisk med tradisjonelt tilbehør ved forhåndsbestilling. Ta kontakt på tlf. 62 88 81 80 eller booking@vinger.no for bestilling av bord.


Dessert

Vingers hamburger 1,2,6(H),12,14

Sprøstekt bacon og pommes frites

Kr. 275,-

Panna cotta med smak av multer 1

Friske bær og sjokolade

Kr. 105,-

Ostefat

Dagens utvalg av ost

allergen: spør servitøren

Kr. 145,-

Allergen: 1. Melk 2. Egg 3. Peanøtter 4. Nøtter 5. Soya 6. Gluten 7. Fisk 8. Skalldyr 9. Bløtdyr 10.Selleri 11. Sennep 12. Sesamfrø 13. Lupin
14. Sulfitt BY=Bygg, H=Hvete, HE=Havre, HN=Hasselnøtt, MA=Mandel, R=Rug, SP=Spelt, V=Valnøtt, P=Pistasjnøtt
Scroll to top