A la carte meny
Forrett
Forrett:
Blandet salat med grillet kylling og fetaost 1,2,6(H)
Tomat, agurk, rødløk, sherryvinaigrette og krutonger
Kr. 145,-
Vingers fiskesuppe 1,7,8,9,14
Sjømat, dagens fisk, grønnsaker og brønnkarse
Liten kr. 145,- / Stor kr. 225,-
Hovedrett
Pannestekt hyse 1,7,14
Asparges, blomkålpuré, stekte hvitløkspoteter og kremet kaperssaus
Kr. 385,-
Indrefilet av okse 1,2,6(H),10,14
Spinat, cherrytomater, minigulrøtter, Anna poteter og Riojasaus
Kr. 395,-
Vingers hamburger 1,2,6(H),12,14
Sprøstekt bacon og pommes frites
Kr. 295,-
Dessert
Jordbær- og champagnemousse 1,2,6(H),14
Kr. 105,-
Crème brûlée 1,2
Friske bær og karamellisert hvit sjokolade
Kr. 105,-
Ostefat Allergen: Spør servitøren
Dagens utvalg av ost
Kr. 135,-