A la carte meny
Forrett
Rakfiskwrap 1,2,6(H),7,14
Rømme, syltet løk, gressløk, vårløk og lefse
Kr. 145,-
Akevittgravet laks 1,4(P),6(H, R),7,11,14
Dill, kapers, rugbrødchips og sennepssaus
Kr. 145,-
Spekeskinketallerken 14
Soltørket tomat, oliven og blandet salat
Kr. 145,-
Hovedrett
Pannestekt brosmefilet 1,6(H),7,14
Brokkolini, gulrot, mandelpoteter med dill og kremet proseccosaus
Kr. 365,-
Filet Mignon 1,2,6(H),7,10,14
Rosenkål, sautert sopp, kålrotpuré, gratinerte poteter og juleølsaus
Kr. 385,-
Juletallerken 1,6(H),10,11,14
Sprø svineribbe, hjemmelagede medisterkaker, julepølse, surkål, rødkål,
svisker, nyrørte tyttebær, kokte poteter og julesaus
Kr. 385,-
Pinnekjøtt av lam 1
Tilberedt på klassisk vis med kålrotstappe, kokte poteter og sjy
Kr. 395,- 2. gangsservering kr. 90,-
Vingers hamburger 1,2,6(H),12,14
Sprøstekt bacon og pommes frites
Kr. 275,-
--------------------
Vi serverer lutefisk med tradisjonelt tilbehør ved forhåndsbestilling. Ta kontakt på tlf. 62 88 81 80 eller booking@vinger.no for bestilling av bord.
Dessert
Vingers hamburger 1,2,6(H),12,14
Sprøstekt bacon og pommes frites
Kr. 275,-
Panna cotta med smak av multer 1
Friske bær og sjokolade
Kr. 105,-
Ostefat
Dagens utvalg av ost
allergen: spør servitøren
Kr. 145,-